Your wish is our ServiceS

Powered by MeSServiceS

We bieden een variatie aan diensten, onze meest ingezette diensten staan hieronder vermeld.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over al onze diensten en andere opties.


Projectmanagement:

Voor projecten geldt dat het succes van het project staat of valt met de kwaliteit van de Project Manager.

Wij garanderen dat uw projecten geleid worden door ervaren Project Managers met uitgebreide ervaring om het project resultaatgericht en met intern draagvlak tot een succes te maken.


Site- /Constructiemanagement:

Inzetten van hoog gekwalificeerde site- /constructiemanagers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van elk denkbaar technisch project, zowel on- / offshore als ook infra.

Ook wordt assistentie van onze site- /constructiemanagers door veel opdrachtgevers ingeroepen als de bouw gaat starten. Onze managers worden dan voor de duur van een project gedetacheerd en aan het constructieteam toegevoegd.


Installatieverantwoordelijke en/of werkverantwoordelijke laagspanning en/of hoogspanning conform de NEN 3140, NEN 3840, NEN EN 50110:

Onze installatieverantwoordelijke (IV-er) is verantwoordelijk voor de veilige bedrijfsvoering van de elektrische installatie tijdens normale en abnormale omstandigheden.

Onze werkverantwoordelijke (WV-er) is verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden aan de installatie of het toezicht op het veilig werken in of nabij de elektrische installatie.